Thank good it's friday

Fredagar är mina favoritdagar just nu! Jag är ledig då så jag passar på att göra det jag inte hunnit med i veckan. Ta en liten sovmorgon, äta frukost i lugn och ro, städa, fixa lite annat i hemmet och bara mysa runt här hemma. Jag njuter verkligen av dom dagarna! Så nu tänkte jag bara städa vidare lite här hemma och sen pysa ner mot söder för en fika hemma hos R som är hemma från Stockholm några dagar.
 
Samtidigt som jag städar här hemma så drömmer jag om rusten, hsb är inte snabba kan man säga.. Jag tjatar och tjatar och nu har jag äntligen fått napp om att det kommer hända snart. Nytt parkettgolv i vardagsrummet och nya tapeter i varje rum, läääängtar. Jag har liksom ingen inspiration innan det känner jag. Så jag hoppas att det sker inom 3 veckor iaf! Håller tummarna. När det är gjort så ska jag göra sååå fint här hemma.
 
Just ja! Vi har fått en hatthylla och ett avlastningsbord som inflyttningspresent av mamma och pappa, som ska stå i hallen. Jättefina är dom med kryss på sidorna och fina korgar. Tack så mycket!! ♥ ♥
 
 
 

 
 
 
 
 

Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv

RSS 2.0