En sån där vardagskväll

Hej där ute i tisdagskvällen!
Helgen svischade förbi med raketfart tycker jag och det är redan tisdag och en ny vecka. Idag har jag befunnit mig på tåg och i skolan nästan hela dagen med huvudet inriktat på vårdjuridik, så skapligt trött var jag när jag ramlade innanför dörren. Vilken tur jag har som har en karl som lagat god mat åt mig när jag kommer hem! Som tack så överraskade jag med en varsin semla, första för i år! Och såå gott var det, ibland får man fuska mitt i veckan ;) 
 
Helgen var händelserik, det var nog därför det kändes som den bara svischade förbi. På lördagen så firade vi min syster som fyllt år i S-hamn och på kvällen så blev det lite festligheter hemma hos B och M, en sväng ner på Bishop där vi drack godaste (och största) veteölen och sedan till Harrys för att skaka lite rumpa på dansgolvet, DET var längesen kan jag säga. En väldigt bra dag!
Inte så roligt på söndagen dock då jag skulle upp och jobba, hehe. Men det gick det också och bättre än väntat faktiskt! Nej nu måste jag nog sussa om jag ska orka upp imorgon. 

Sänder en tanke till min bästa mor och syster som ligger i magsjuka idag för andra gången, kryakrya! ♥ ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med liv

RSS 2.0